השכרת דוכני מזון יכולה לשדרג כל אירוע. בעת השכרה של הדוכנים יש להתייחס לכמה נקודות וזאת כדי להפוך את האירוע למצוין עבור האורחים ועבור המזמינים שלו.
אישורים של החברה המשכירה
מומלץ מאד לבדוק כי חברת השכרת דוכני מזון מחזיקה באישורים השונים הנדרשים לצורך הפעלה של הדוכן. הפעלה של הדוכן צריכה להתבצע לטובת האורחים באירוע והם צריכים ליהנות מהמזון הטרי ביותר והבריא ביותר שאפשר לצפות מדוכן ואישור במקרה זה יכול להעיד על הפעלה תקנית של הדוכן.
מה מוגש בדוכנים
אחד הדברים שיש להתייחס אליהם הוא מה מוגש בדוכן. השכרת דוכני מזון יכולה להיות של דוכנים שונים ומגוונים וכל אחד יכול למצוא את הדוכנים שמתאימים ביותר לאירוע שלו. כל אחד כמובן יכול לשאול איזה מזון מוגש בדוכן וכיצד הוא מוגש לאורחים.
מי אחראי להפעיל את הדוכנים
יש לבדוק לא רק מה התפקיד של החברה מבחינת השכרת דוכני מזון אלא גם כיצד מופעלים הדוכנים ומי אחראי לתת שירות במהלך האירוע עצמו. חשוב לשים לב כי מי שנותן את השירות צריך להתייחס גם לאורחים של האירוע וגם למזמינים וכי עליו להיות שירותי ואדיב.
שמירה על הגיינה לאורך כל האירוע
חשוב מאד שהחברה שמביאה דוכן לאירוע תהיה אחראית להגיינה בכל מהלכו. אף אחד לא רוצה שהאורחים שלו ירגישו רע לאחר האירוע שלו ולכן יש לבדוק בין היתר איך החברה שומרת על ההגיינה של המזון שהיא מגישה. בין היתר יש לבדוק כיצד החברה שומרת על חומרי הגלם של האוכל שהיא מכינה, כיצד העובדים שומרים על הניקיון שלהם בהכנת האוכל וכן לבחון אם ישנו חומר גלם שמובילים אותו לבדוק כיצד מתבצע השינוע.